Bliv medlem af bibliotekets støtteforening

Sankt Andreas Biblioteks Venner er en forening i bispedømmet København. Den er oprettet som en støtteforening med det formål at øge sammenholdet om og udbrede kendskabet til vor ældste, katolske institution, som stammer fra 1648.

Siden 2015 er det eneste tilskud biblioteket modtager fra bispedømmet, det at vi bor gratis på Gammel Kongevej 15. Der skal skaffes penge til løn, bogkøb, drift af katalogen, og deltagelse i det interurbane-lånesamarbejde. Dette har vi haft stort held til mht. kalenderårene 2015-2020.

Din vigtigste opgave som medlem af støtteforeningen er at udgøre en synlig støtte til biblioteket. Har vi flere medlemmer, gør det større indtryk på de, der bestemmer. Tal tæller!

Støtteforeningen er ikke en sædvanlig forening med generalforsamlinger mv., men drives på den mindst bureaukratiske og billigste måde. Medlemmerne har visse fordele:

 -        Invitation til fejringen af bibliotekets fødselsdag (i nærheden af 14. marts), et foredrag, omtale af fund fra samlingerne, evt. rundvisning, diskussion af bibliotekets tilstand og fremtid

 -          Gratis fotokopiering af biblioteksmaterialer inden for rimelighedens grænse

 -          Tilsendelse af bibliotekets nyhedsbrev

Tilmelding foregår på biblioteket, pr. tlf.: 3355 6090, på mail: bibliotekkatolsk.dk eller ved personlig henvendelse.